• Jornada FEAEC i Ciutats Educadores

   El dijous 13 de Novembre, al Palau de Congressos de Montjuïc i dins del marc del Congrés de Ciutats Educadores, el Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació ha organitzat un simposi sobre “Gestió de la Inclusió” en el que han participat unes 200 persones.
   Després de la presentació del simposi, un grup de treball del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació ha explicat l’estudi sobre “La gestió de l’Escolarització d’alumnat amb NEE a la ciutat de Barcelona”, que ha estat elaborant en els darrers mesos.
   L’estudi tracta de perfilar les diferents modalitats d’inclusió i de quina manera els alumnes amb NEE s’escolaritzen a la ciutat.
   A l’estudi es descriu el procés d'escolarització, una prospectiva dels diferents suports i serveis dels que es disposa, l’alumnat amb NEE escolaritzat a la ciutat de Barcelona, i les valoracions d’alguns professionals en relació amb les experiències d’inclusió.
   Es van recollir diferents aportacions dels assistents que s’incorporaran a l’estudi. La presentació en power point es publicarà properament en aquesta mateixa pàgina.
   En acabar el simposi, els participants han pogut assistir a l'acte inaugural del Congrés, i la conferència del Sr. Pablo Gentili.
   El mateix dia, a la tarda, s’ha presentat una síntesi d’aquest estudi dintre de les sessions de “Speakers’ Corner”, que es desenvolupen en el si del Congrés de Ciutats Educadores.
    

    


   Dins del marc del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores que es celebra a Barcelona del 13 al 16 de novembre, el FEAEC organitzarà la seva Jornada.

    


   El Fòrum agraeix les facilitats rebudes de part dels organitzadors del Congrés que han fet possible la presència qualificada del FEAEC com a institució en aquest esdeveniment tant rellevant que ha tingut lloc a Barcelona.


   Anar a la WEB del Congrés

    

    

 

Inscripció
Nom*:
Cognoms*:
Adreça:
Codi postal:
Localitat:
Telèfon*:
Correu-e*:
Comentaris:
CAPTCHA Image
[ Nova imatge ]